na-khersonshchyni-za-dobu-8-poranenykh-u-tomu-chysli-dytyna

На Херсонщині за добу 8 поранених, у тому числі дитина

 • 19090 переглядiв

За минулу добу російські військові завдали ударів по житлових районах і об'єктах інфраструктури в багатьох населених пунктах по всій Херсонській області, включаючи місто Херсон, пошкодивши будівлі і поранивши 8 осіб, у тому числі 1 дитину.

У Херсонській області за минулу добу російські військові завдали ударів по житлових районах і об'єктах інфраструктури, поранивши 8 осіб, у тому числі 1 дитину, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Новоберислав, Козацьке, Антонівка, Республіканець, Іванівка, Гаврилівка, Велетенське, Понятівка, Бургунка, Садове, Білозерка, Берислав, Михайлівка, Веселе, Козацьке, Придніпровське та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 6 багатоповерхівок та 7 приватних будинків. Були зафіксовані влучання в стільникову вежу, агропідприємство, газопровід та приватні автомобілі.

"Через російську агресію 8 людей дістали поранення, з них - 1 дитина", - зазначив Прокудін у Telegram.

Херсонщина під ворожим вогнем: у Херсоні через удар рф постраждав 15-річний хлопець, в Іванівці - 41-річний чоловік21.05.24, 16:55

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині за добу 8 поранених, у тому числі дитина

 • 19090 переглядiв

В росії заявили про атаку вночі та вранці на два регіони

 • 18483 переглядiв

Смертельний торнадо спустошив місто в Айові у США

 • 19598 переглядiв

На Сумщині вночі знищили 7 "шахедів"

 • 20740 переглядiв

Нацгвардія знищила 2 "танки-сараї" росіян

 • 21750 переглядiв

Окупанти 391 раз ударили по Запорізькій області

 • 71619 переглядiв