na-kharkivshchyni-rosiiany-zastrelyly-cholovika-u-starytsi-dvoie-politseiskykh-sered-poranenykh-za-dobu-politsiia

На Харківщині росіяни застрелили чоловіка у Стариці, двоє поліцейських серед поранених за добу - поліція

 • 24794 переглядiв

У Харківській області російської агресії загинули двоє людей, зокрема, в селі Стариця росіяни застрелили 47-річного цивільного чоловіка, серед поранених - двоє поліцейських.

У Харківській області внаслідок російської агресії минулої доби загинули двоє людей, у селі Стариця росіяни застрелили 47-річного цивільного чоловіка, серед поранених - двоє поліцейських, повідомили у Нацполіції, пише УНН.

Деталі

За даними поліції, Протягом доби військові рф наносили удари по місту Харків та населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Внаслідок обстрілів загинула 80-річна цивільна жінка - у Вовчанську. У селі Гатище, як вказано, через ворожий обстріл загинув цивільний чоловік.

"14 травня надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що росіяни у селі Стариця застрелили 47-річного цивільного чоловіка", - вказали у поліції.

"У місті Куп’янськ о 13:00 під час обстрілу дроном "Ланцет" травмовані двоє поліцейських", - зазначили у поліції.

Триває евакуація населення з прифронтових районів Харківщини. Поліцейські вивезли з населених пунктів Вовчанської, Липецької, Циркунівської громад 2325 місцевих жителів.

Внаслідок серії обстрілів рф Харківщини за добу одна людина загинула та 24 постраждали15.05.24, 08:59

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Вибухи у Миколаєві: голова ОВА заявив про два влучання

 • 106788 переглядiв

У Миколаєві пролунав вибух

 • 35616 переглядiв