na-kharkivshchyni-cherez-lobove-zitknennia-odna-liudyna-zahynula-dvoie-travmovanykh-politsiia-ziasovuie-detali-dtp

На Харківщині через лобове зіткнення одна людина загинула, двоє травмованих: поліція з’ясовує деталі ДТП

 • 24422 переглядiв

Внаслідок лобового зіткнення автівки "Subaru Forester" із зустрічною "Toyota Aurion" в селищі Пісочин, Харківської області, загинула одна людина, крім того - двоє травмованих, у тому числі трирічна дитина. Поліція з’ясовує обставини аварії.

Про це передає ГУНП України в Харківській області, пише УНН.

Деталі

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 16 січня: о 10:10 на лінію "102" надійшло повідомлення про зіткнення "Subaru Forester" та "Toyota Aurion" в селищі Пісочин.

Згідно з інформацією поліції, виїзд на зустрічну смугу руху зробив 58-річний водій автомобіля "Subaru Forester". Це спровокувало зустрічне зіткнення з автомобілем "Toyota Aurion" під керуванням 28-річної жінки.

У Туреччині внаслідок ДТП з автобусом загинули дев'ятеро людей16.01.24, 05:35

Відповідно до офіційного повідомлення поліції, чоловік від отриманих травм помер на місці аварії. Крім того, з місця зіткнення до лікарні госпіталізували водійку автомобіля Toyota Aurion та її пасажира – 3-річну дівчину.

Зазначається, що на місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група, - відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП в Чорноморську: легковик втратив керування та виїхав на узбіччя, загинула 7річна дівчинка10.01.24, 20:49

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі