mizhnarodnyi-forum-u-kyievi-obhovoryt-rol-kultury-v-umovakh-rosiiskoho-vtorhnennia-v-ukrainu

Міжнародний форум у Києві обговорить роль культури в умовах російського вторгнення в Україну

 • 58924 переглядiв

VII Міжнародний форум "Креативна Україна" - Rethinking. Culture" збере в Києві урядовців, експертів, креативних підприємців, митців та журналістів, щоб обговорити, як культура та креативні індустрії можуть допомогти Україні під час військового конфлікту.

У Києві розпочнеться VII Міжнародний форум "Креативна Україна" — Rethinking. Culture. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України, передає УНН.

Деталі

У столиці України відбудеться VII Міжнародний форум "Креативна Україна"– Rethinking. Culture.

Захід збере урядовців, народних депутатів, експертів з усього світу, креативних підприємців, митців та журналістів для обговорення внеску культури та креативних індустрій у сучасний контекст військових подій на території України.

Протягом форуму на двох сценах будуть проводитися високорівневі панельні дискусії. Учасники обговорять приклади успішних проектів в галузі культури та креативних індустрій, а також розглянуть стратегії комунікації, наративів і культурної дипломатії.

Додамо

Організаторами заходу є Міністерство культури інформаційної політики України, Український центр культурних досліджень у співпраці з Design of Changes та Design4Ukraine, при підтримці Групи Нафтогаз та Федерації роботодавців нафтогазової галузі. Форум підтримують Український культурний фонд, Представництво Європейського Союзу в Україні та Офіс розвитку креативних індустрій при Міністерстві культури та інформаційної політики України.

"Промивають мізки" українській молоді: окупанти залучають українців з ТОТ на "всесвітній фестиваль"26.02.24, 17:20

Популярні

Новини по темі

Повідомлено про пуски керованих бомб у Донецькій області

 • 69553 переглядiв

Вантажний потяг збив трьох пішоходів в Швеції

 • 30853 переглядiв

Приготування до "виборів": на ТОТ рф посилює репресії

 • 67821 переглядiв

Ощадбанк розгортає мобільний банк на Херсонщині

 • 32629 переглядiв

"ENABEL" та Україна узгодили плани з відновлення держави

 • 75335 переглядiв