ministr-dovkillia-finliandii-vidviduie-kyiv-obhovoryt-shkodu-vid-viiny-rf

Міністр довкілля Фінляндії відвідує Київ: обговорить шкоду від війни рф

 • 40960 переглядiв

Міністр з питань довкілля та клімату Фінляндії Кай Мукканен відвідає Київ 8 березня, щоб обговорити величезні екологічні збитки, спричинені агресивною війною Росії в Україні, та енергетичну ситуацію.

Міністр з питань довкілля та клімату Фінляндії Кай Мюккянен відвідає Київ 8 березня, щоб обговорити екологічну шкоду, спричинену війною рф та  енергетичну ситуацію в Україні. Про це УНН повідомляє із посиланням на сайт міністерства з питань довкілля та клімату Фінляндії. 

Деталі 

"Загарбницька війна росії завдала, окрім величезних людських страждань, величезної шкоди навколишньому середовищу, наслідки якої торкнуться України та українців у довгому майбутньому", - зазначається у повідомленні. 

Також фінський міністр говорить з представниками України  допомогу у відбудові нашої держави. 

Доповнення 

31 січня прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що сума збитків від російської агресії для екології України вже перевищила два трильйони гривень і постійно зростає. 

Міжнародна робоча група з питань екологічних наслідків війни представила президенту Зеленському Екологічний договір для України, що складається з 50 рекомендацій, які допоможуть подолати шкоду, завдану довкіллю російською агресією.

Популярні

Новини по темі

Олег Ніколенко йде з посади речника МЗС

 • 21972 переглядiв