ukenru
memuary-pryntsa-harri-ta-britni-spirs-nominuvaly-na-brytansku-knyzhkovu-premiiu

Мемуари принца Гаррі та Брітні Спірс номінували на Британську книжкову премію

 • 77324 переглядiв

Мемуари принца Гаррі "Внутрішня боротьба" та автобіографія Брітні Спірс "Життя у світлі" були номіновані на Британську книжкову премію, причому книга Гаррі здобула перемогу в категоріях "Нехудожня література: Історія" та "Аудіокнига нон-фікшн".

Мемуари принца Гаррі "Внутрішня боротьба" та автобіографічна книга співачки Брітні Спірс "Життя у світлі" стали кандидатами на British Book Awards. Це щорічний конкурс, який організовує журнал The Bookseller, повідомили в BBC, передає УНН.

Деталі

Книга принца Гаррі отримала дві номінації: "Нонфікшн: історія" та "Аудіокнига нонфікшн".

Зазначається, що це не вперше членів королівської родини висувають на такі престижні літературні нагороди. У 1990 році батька принца Гаррі, нинішнього короля Чарльза III, назвали Автором Року, коли премію вручили вперше.

У категорії "Нонфікшн: історія" також на конкурсі з'явилася автобіографія Брітні Спірс, яка побачила світ у жовтні 2023 року та стала однією з найбільш продаваних книг року. У своїй книзі зірка розповідає про свою музичну кар'єру, опіку над батьком, а також зізнається, що здійснила аборт у часи стосунків зі співаком та актором Джастіном Тімберлейком.

Доповнення

Також серед номінантів:

  • Колін Гувер з книгою "Нам не втекти";
  • Ребекка Кван з "Золотушка";
  • Габріель Зевін з романом "Коли настане завтра";
  • Ребекка Яррос, авторка "Четвертого крила". Її книга "Залізне вогнище" також увійшла до шорт-листа в номінації "Художня література".

Суд призначив принцу Гаррі компенсацію в 178 тис. доларів за хакерську атаку журналістів на його телефон15.12.23, 17:18 • [views_0]