mamo-ya-vdoma-v-ukraini-pokazaly-pershi-dzvinky-ridnym-ta-ekskliuzyvni-kadry-zi-zvilnenymy-z-polonu-zakhysnykamy

"Мамо, я вдома. В Україні!": показали перші дзвінки рідним та ексклюзивні кадри зі звільненими з полону захисниками

 • 22631 переглядiв

115 українських військових звільнено з російського полону. Звільнені бійці вже спілкуються з рідними та отримують необхідну допомогу і підтримку.

Сьогодні додому повернулися 115 захисників Незалежності України.  Зараз хлопцям надають всю необхідну допомогу та підтримку. У МВС,  ДПСУ та СБУ показили перші дзвінки рідним та ексклюзивні кадри зі звільненими захисниками, повідомляє УНН

Як вказав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, 92 зі звільнених захисників – військовослужбовці системи МВС. Більшість – оборонці Маріуполя.

"89 воїнів Національної гвардії та 3 - Державної прикордонної служби вже на рідній землі. Майже 90% з них — солдати строкової служби, які понад два роки перебували в полоні агресора", - написав Клименко у Telegram. 

Також у МВС опублікували  перші хвилини наших українців на рідній землі  - відео як один із героїв дзвонить своїм матері. 

 "Мамо, я вдома. В Україні!", - каже захисник а мама починає плакати від щастя. 

Також герої, які повернулись з обміну, кричали українські гасла. 

Як повідомили в Держприкордонслужбі, троє з них – прикордонники 79 Херсонського загону. Ці бійці перебували в неволі з першого дня повномасштабного вторгнення.

"Хлопці, тримайтеся, все буде Україна", – говорить один із тільки що обміняних прикордонників. Незабутній День Незалежності для усієї країни та неймовірний доказ того, наскільки незламними українці є!

Також в СБУ поділились ексклюзивними  фото та відео СБУ із українцями, що повернулись із полону. 

115 українських захисників повернулися додому з полону - Зеленський24.08.24, 14:00

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Новий вид нерозлучників виявили у "колисці людства"

     • 12389 переглядiв