laureata-hremmi-lil-durk-zaareshtovano-za-zamovne-vbyvstvo-u-florydi

Лауреата "Греммі" Lil Durk заарештовано за замовне вбивство у Флориді

 • 19987 переглядiв

Лареат премії «Греммі» репер Lil Durk був заарештований у Флориді за федеральним звинуваченням у тому, що він оплатив спробу вбивства репера Quando Rondo 2022 року на автозаправній станції в Лос-Анджелесі, внаслідок якої загинув двоюрідний брат репера. Про це УНН повідомляє з посиланням на Hollywood Reporter.

32-річного Lil Durk звинувачують у змові з метою скоєння замовного вбивства 24-річного Савіая Робінсона - двоюрідного брата Quando Rondo. Він був застрелений 19 серпня 2022 року

П'ятьох інших членів чиказької реп-команди Lil Durk «Only the Family» або «OTF» також заарештували, і ще щонайменше двох можуть заарештувати, згідно з поданими судовими документами. Durk був заарештований у четвер увечері в Південній Флориді, коли він намагався втекти з країни, повідомляє ФБР.

Агентка ФБР Сара Коркоран заявила під присягою, що члени OTF «вчиняють насильство, включно з убивствами і нападами, за вказівкою Бенкса і для підтримки свого статусу в OTF».

За інформацією слідства вони обстругали машину, але їхня головна ціль - Квандо Рондо вижив.

За інформацією слідства, вони обстріляли машину, але їхня головна мета -  Quando Rondo вижив.

Також правоохоронні органи вважають, що мотивом стала помста за смерть друга Lil Durk - King Von, застреленого наближеним до Quando Rondo в нічному клубі Атланти в листопаді 2020 року після того, як Von і Rondo побилися.

Довідково

Lil Durk, справжнє ім'я якого Дьорк Бенкс, на початку цього року здобув премію «Греммі» за найкраще мелодійне реп-виконання за пісню «All My Life», у якій взяв участь Джей Коул. Він також був тричі номінований на премію і виступав як виконавець на треку Дрейка «Laugh Now Cry Later». 

Рэпер Diddy столкнулся с волной из 120 новых обвинений в сексуальном насилии03.10.2024, 13:47

Популярні

Новини по темі