kynuv-psa-na-asfalt-kyianyn-mozhe-otrymaty-8-rokiv-za-zhorstoke-povodzhennia-z-tvarynoiu

Кинув пса на асфальт: киянин може отримати 8 років за жорстоке поводження з твариною

 • 22068 переглядiв

39-річний п'яний житель Дніпровського району Києва схопив сусідську собаку, підняв її та кинув з висоти на асфальт, завдавши собаці тілесних ушкоджень, незважаючи на спроби співмешканця зупинити його, за жорстоке поводження з тваринами йому загрожує до 8 років ув'язнення.

У Києві зафіксовано жорстоке поводження з собакою: 39-річний мешканець Дніпровського району столиці, перебуваючи напідпитку, схопив собаку сусідки та, незважаючи на спробу завадити з боку своєї супутниці, - кинув пса з висоти на асфальт. Про це передає УНН із посиланням на ГУНП у м. Києві та Київську міську прокуратуру.

У Дніпровському районі чоловік кинув об асфальт собаку знайомої 

– інформує ТГ-канал прокуратури Києва.

Встановлено, що підозрюваний близько 23 години ночі побачив на вулиці собаку сусідки, схопив її за лапи, підняв вверх та кинув з висоти на асфальт. Його супутниця намагалась зупинити знущання над твариною, однак їй це не вдалось. На крик собаки вибігла її власниця, з якою зловмисник мав неприязні стосунки.

Підтверджується, що тварину показали ветеринару, - у пса на прізвисько "Пуля" діагностували забої м’яких тканин та грудної клітини.

Чоловіку повідомлено про підозру у жорстокому поводженні з собакою. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Нагадаємо

Собаку на ім'я Кітті, яка загинула під час російського обстрілу Одеси 29 квітня, поховали в місті під час церемонії прощання з усіма домашніми тваринами та військовими собаками, які загинули під час російського вторгнення.

Білого кота, що блукає серед руїн будинку, зруйнованого росіянами під час ракетного обстрілу Краматорська, сфотографували українські служби з надзвичайних ситуацій.

Пожежа сталася в притулку для тварин у Берегові: загинуло 19 котів, 40 тварин врятовано09.04.24, 15:00

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула із окупованих територій ще 11 дітей

     • 18706 переглядiв