kraina-chlen-nato-zamovyla-u-rheinmetall-artyleriiskykh-snariadiv-na-300-mln-yevro

Країна-член НАТО замовила у Rheinmetall артилерійських снарядів на 300 млн євро

 • 13635 переглядiв

Одна з країн-членів НАТО замовила у Rheinmetall артилерійські боєприпаси на суму майже 300 мільйонів євро, в тому числі десятки тисяч артилерійських снарядів і сотні тисяч модулів для заряджання ракетного палива, поставки яких заплановані на період між 2024 і 2028 роками.

Країна-член НАТО замовила у збройової компанії Rheinmetall великий пакет артилерійських боєприпасів майже на 300 мільйонів євро. Про це йдеться на сайті компанії, пише УНН.

Клієнт НАТО розмістив у Rheinmetall замовлення на постачання артилерійських боєприпасів. Замовлення включає кілька десятків тисяч артилерійських снарядів і кілька сотень тисяч модулів заряджання ракетного палива,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Про яку саме країну НАТО йдеться в компанії не уточнили.

Зазначається, що загальна валова вартість замовлень, заброньованих на другий квартал 2024 року, становить майже 300 мільйонів євро. Поставки відбудуться у період з 2024 по 2028 рік.

У компанії зазначили, що поповнення запасів боєприпасів збройних сил внаслідок війни в Україні принесло Rheinmetall великі замовлення в галузі артилерійських боєприпасів.

Нагадаємо

Rheinmetall планує створити спільне підприємство в Україні у сфері систем протиповітряної оборони протягом декількох років, хоча до початку виробництва може пройти 1-2 роки.

Популярні

Новини по темі

Нацбанк вперше підняв офіційний курс долара вище 40 гривень

 • 11842 переглядiв