korporatsiia-zi-ssha-vyrobliatyme-boieprypasy-v-ukraini

Корпорація зі США вироблятиме боєприпаси в Україні

 • 112733 переглядiв

Американська військово-промислова корпорація Northrop Grumman планує розпочати виробництво боєприпасів середнього калібру в Україні в рамках угоди про спільне виробництво між Пентагоном та українським урядом, з планами розширити виробництво до танкових та артилерійських боєприпасів.

Американська військово-промислова корпорація Northrop Grumman має намір розпочати виробництво боєприпасів середнього калібру в Україні. Про це інформує Breaking Defense, передає УНН.

Деталі

Представник компанії під час розмови з журналістами заявив, що це відбудеться в рамках угоди про спільне виробництво Northrop, яка була підписана між Пентагоном та урядом України.

Ми, як ви знаєте, працювали в Україні над виробництвом боєприпасів середнього калібру. Це наш перший проект, який оплачується "українськими доларами". Ми плануємо розширити це на боєприпаси для танків, 155 мм, і інші, оскільки знаходимо інноваційні процеси

 сказав директор з міжнародного бізнесу сектору оборонних систем Northrop Дейв Бартелл.

Крім того, такі плани підтвердив заступник помічника секретаря Державного департаменту США з військово-політичних питань Стенлі Браун.

Боєприпаси за чеською ініціативою вже прибувають до України15.06.24, 06:36

Популярні

Новини по темі

Корпорація зі США вироблятиме боєприпаси в Україні

 • 112733 переглядiв

На виставці Eurosatory 2024 представили дрон-смертник Colibri

 • 30352 переглядiв

Перша країна Євросоюзу розпочала видобуток урану

 • 31665 переглядiв