korporativni-ditsadki-ta-robochi-mistsya-v-ukrittyakh-yak-velikiy-biznes-pikluyetsya-pro-spivrobitnikiv-pid-chas-viyni

Корпоративні дитсадки та робочі місця в укриттях: як великий бізнес піклується про співробітників під час війни

 • 175181 переглядiв

КИЇВ. 26 серпня. УНН. Компанія МХП під час війни облаштувала в головному офісу корпоративний дитсадок, аби співробітники могли повернутися до роботи. Про це в інтерв'ю Forbes розповів Deputy CEO МХП Андрій Булах, передає УНН.

Деталі

Дитсадок став своєрідним ноу-хау воєнного часу. Як пояснив Андрій Булах, саме відсутність працюючих дитсадків стала для багатьох працівників центрального офісу одним з бар’єрів для повернення на роботу. Роль вихователів виконують психологи, а також по черзі батьки, які приводять своїх дітей.

Окрім того, компанія облаштувала в офісі бомбосховище з робочими місцями та комп’ютерами.

На початку повномасштабного вторгнення МХП також організовувало евакуацію своїх співробітників з Бучі та Ірпеня. Загалом компанія здійснила 20 евакуаційних рейсів і вивезла в безпечніші регіони понад 600 співробітників та їхні родини.

Важливим для керівництва МХП було зберегти робочі місця.

Цитата

“Нам було важливо зберегти операційну діяльність компанії, робочі місця та стабільну зарплату команді. Тобто якщо узагальнити, найбільші три виклики для бізнесу – подолання невизначеності, підтримка фізичної безпеки співробітників і збереження робочих місць.

І головним управлінським кроком, який став швидкою відповіддю на ці виклики, було рішення топменеджменту компанії вирушити безпосередньо на підприємства й власним прикладом продемонструвати стійкість і волю до перемоги”, - зазначив Балух.

Нагадаємо

Раніше в МХП заявляли, що збережуть заробітні плати мобілізованим працівникам. 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росія виводить бойові літаки із Криму - ЗМІ

     • 255422 переглядiв

    На Запоріжжі спрацювала ППО – голова ОВА

     • 86432 переглядiв