korablebudivniy-universitet-mikolayeva-vidnovit-robotu-15-veresnya-kim-rozpoviv-u-yakomu-formati

Кораблебудівний університет Миколаєва відновить роботу 15 вересня – Кім

 • 245351 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова почне працювати з 15 вересня. Як розповів на брифінгу голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, університет матиме можливість проводити навчання в офлайн-форматі, пише УНН.

Цитата

“Щодо кораблебудівного університету, він буде працювати з 15 вересня, стартує процес навчання. Комісії вже працюють, відновлена можливість проводити, у тому числі, офлайн-навчання. Частину корпусу, яка була знищена, ми відрізаємо від експлуатації. Частину, яку можливо використовувати, ми використовуємо, переробляємо котельню, яка була знищена для того, щоб була можливість теплопостачання в університет та в гуртожиток”, – повідомив Кім.

Деталі

Голова ОВА також додав, що Миколаївський національний університет іменi В.О.Сухомлинського, по якому також вдарили окупанти, перебуває у стані аналізу руйнувань. Наразі вирішується подальший формат його роботи.

Водночас Кім зазначив, що навчальний рік в області відбудеться, проте в окремих районах переважно буде онлайн-формат.

“Навчальний рік, безумовно, буде. Питання, в якому форматі. Якщо це стосується шкіл та дошкільного навчання, вірогідність на 99% – це буде онлайн-навчання через високу небезпеку по всій області. Можливо, північні райони області будуть в офлайн-режимі, але це буде окреме рішення, в тому числі, і місцевого самоврядування. Що стосується вищої освіти – це теж окрема питання. Там, де є можливість забезпечити безпеку студентів, можливо, буде офлайн-навчання”, – додав Кім.

Нагадаємо

15 липня російські окупанти випустили щонайменше 10 ракет по двох найбільших університетах Миколаєва. Внаслідок ракетного удару поранення дістало двоє людей. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС хоче подвоїти імпорт електроенергії з України

     • 149888 переглядiв