koktebel-podilivsya-retseptom-zimovogo-punshu-na-osnovi-konyaku

KOKTEBEL поділився рецептом "зимового" пуншу на основі коньяку

 • 17631 переглядiв

Рецепт "зимового" пуншу від KOKTEBEL наступний:

  • 1 частина коньяку
  • 2 частини червоного вина
  • ¾ частини цукрового сиропу
  • 1,5 частини апельсинового соку
  • 1 частина грейпфрутового соку
  • по кружальцю апельсина та грейпфрута
  • гвоздика
  • дрібка мускатного горіха

  • На цедру грейпфрута й апельсина наколюємо по 5 гвоздик.
  • Кладемо в каструлю й заливаємо соками, вином і сиропом.
  • Варимо на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
  • "За 3–5 хвилин до завершення приготування треба додати мускатний горіх. Потім зняти напій з вогню і дати трохи охолонути. Згодом поступово вливаємо коньяк. Наливаємо в бокали і пригощаємо рідних!" - резюмували виробники KOKTEBEL.

    Як писав УНН, частка продажу коньяку вітчизняного виробництва через українські торгові мережі удвічі перевищує частку реалізації імпортного продукту.

    Українські Національні Новини

    Новини Бізнесу

      Популярні

      Новини по темі

      KOKTEBEL поділився рецептом "зимового" пуншу на основі коньяку

       • 17631 переглядiв

      В Україні "прикрили" 911 гральних закладів

       • 13234 переглядiв

      У КПВВ на Донбасі в легковику виявили пластид

       • 15418 переглядiв