Рецепт "зимового" пуншу від KOKTEBEL наступний:
- 1 частина коньяку
- 2 частини червоного вина
- ¾ частини цукрового сиропу
- 1,5 частини апельсинового соку
- 1 частина грейпфрутового соку
- по кружальцю апельсина та грейпфрута
- гвоздика
- дрібка мускатного горіха
"За 3–5 хвилин до завершення приготування треба додати мускатний горіх. Потім зняти напій з вогню і дати трохи охолонути. Згодом поступово вливаємо коньяк. Наливаємо в бокали і пригощаємо рідних!" - резюмували виробники KOKTEBEL.
Як писав УНН, частка продажу коньяку вітчизняного виробництва через українські торгові мережі удвічі перевищує частку реалізації імпортного продукту.