kharkiv-vydilyt-dodatkovi-koshty-na-potreby-syl-oborony-terekhov

Харків виділить додаткові кошти на потреби Сил оборони - Терехов

 • 21561 переглядiв

Харків виділить додаткові кошти на потреби Сил оборони, які захищають місто та регіон в умовах нового російського наступу на півночі України.

На тлі нового наступу російських військ на півночі України, Харків виділить додаткові кошти на потреби Сил оборони. Про це заявив міський голова міста Ігор Терехов, передає УНН.

Деталі 

Він розповів, що наразі тісно спілкується з командирами підрозділів, що боронять місто та область. Наразі міськрада знає головні потреби військових. 

Маю сказати - Харків вже виділив кошти деяким бригадам, а найближчим часом перерахує гроші й решті наших захисників. Мова йде про мільйони й мільйони, аби військові могли закупити необхідне для знищення ворога

- заявив Терехов. 

Вовчанськ перетворюється на Бахмут або Мар'їнку - керівник поліції Харківщини13.05.24, 18:11

Окрім того, міський голова закликав місцевий бізнес, депутатів міської ради, обранців обласної та районних рад регіону, а також депутатів Верховної Ради України від Харкова та області долучитися власними грошима до захисту міста та регіону.

Нагадаємо

На Харківському напрямку тривають запеклі бої. Українські підрозділи завдали вогневого ураження по противнику, потіснили його та проводять заходи зачистки на північній околиці Вовчанська. Розпочалось бойове зіткнення в районі Стариці.

Популярні

Новини по темі

Україна у травні отримає систему IRIS-T від Німеччини

 • 23180 переглядiв