henshtab-zsu-zavdano-vluchnykh-udariv-po-terminalakh-u-krasnodarskomu-krai

Генштаб ЗСУ: завдано влучних ударів по терміналах у краснодарському краї

 • 26527 переглядiв

Завдано ударів по нафтових терміналах і поромній переправі в краснодарському краї росії.

Генеральний штаб ЗСУ повідомив про черговий результат скоординованих дій Сил оборони: завдано влучних ударів по терміналах у краснодарському краї, пише УНН.

Деталі

"Ударна група угруповання сил і засобів Військово-морських сил ЗС України уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту "Кавказ", що в краснодарському краї рф. Це сталося на початку доби 31 травня – наступної ночі після того, як Сили оборони України влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого українського Криму, які курсували до порту "Кавказ" і використовувалися для військової логістики агресора", - повідомили у Генштабі ЗСУ у Facebook.

Вночі ЗСУ вдарили ракетами ATACMS по Керченській поромній переправі - Генштаб 30.05.24, 20:34

Як зазначили у Генштабі ЗСУ, "ураження по нафтовому терміналу в районі порту "Кавказ" було завдано кількома ракетами українського виробництва з берегового ракетного комплекса "Нептун"".

"Результати об’єктивного контролю підтверджують вибухи у місцях прицілювання. Точність ураження цілей дорозвідується", - вказали у Генштабі ЗСУ.

Комплексна операція, як повідомляється, була проведена в координації з іншими складовими Сил оборони України.

"Так, ударні БпЛА Сил оборони уразили ще один нафтотермінал на території краснодарського краю", - зазначили у Генштабі ЗСУ.

"Сучасна" й "ефективна" російська протиповітряна оборона знову виявилася безсилою проти наших ракет та безпілотних систем і не змогла захистити важливі об’єкти, які використовуються для логістики та постачання армії рф. Далі буде… Продовжуємо нищити ворога, його техніку та військову інфраструктуру. Так переможемо! Слава Україні!" - підкреслили у Генштабі ЗСУ.

У рф заявили про атаку БПЛА на татарстан вранці: що відомо 31.05.24, 08:54

Популярні

Новини по темі

Удар рф по Харкову: кількість загиблих збільшилася до пʼяти

 • 101738 переглядiв

росіяни вранці вдарили по центру Херсона, є постраждала

 • 26094 переглядiв