granti-shvidkogo-reaguvannya-na-vikliki-viyni-zavershuyetsya-priyom-zayavok-na-konkurs-chas-diyati-ukrayina

Гранти швидкого реагування на виклики війни: завершується прийом заявок на конкурс “Час діяти, Україна!”

 • 235346 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Залишилось 2 дні на подачу заявок на конкурс “Час діяти, Україно!”, організований благодійним фондом “МХП-Громаді”. Заявки прийматимуть до 31 серпня включно. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Цитата

“Якщо ваша соціальна ініціатива вартісна і має всі шанси бути реалізованою, ви можете ще встигнути податися на цьогорічну Програму грантів швидкого реагування на виклики війни «Час діяти, Україно!» і поборотися за фінансування. Залишилося два дні, тому, друзі, відкладіть усі вагання і перешкоди, які можуть стояти на заваді, і подавайтеся на конкурс”, - йдеться у повідомленні.

Подати заявку на конкурс можна за посиланням ​​https://timetoact.com.ua/forma-reiestraciyi.

Про конкурс

Час діяти, Україно!” - це адаптований під сучасну дійсність традиційний конкурс соціальних ініціатив від благодійного фонду “МХП-Громаді”. Цього року замість проектів з урізноманітнення дитячого дозвілля, навчання, захисту довкілля чи підтримки громадського здоров’я тощо Фонд хоче підтримати ініціативи, пов’язані з облаштуванням надійного укриття для школярів, створенням реабілітаційних центрів для поранених захисників тощо.

Головна мета конкурсу – сприяти вирішенню важливих соціальних проблем громад шляхом підтримки локальних ініціатив в умовах війни.

У рамках конкурсу планується підтримати до 70 проектів. На нього Фонд виділяє 5️ млн грн.

Нагадаємо

“МХП-Громаді” вже роздав 5 млн грн в рамках цьогорічного конкурсу бізнес-ідей “Роби своє”.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    У Венесуелі помер старший син Че Гевари

     • 154620 переглядiв