ukenru
gpu-oskarzhuvatime-zapobizhniy-zakhid-mangeru

ГПУ оскаржуватиме запобіжний захід Мангеру

 • 9654 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Генеральна прокуратура України внесе апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду у зв’язку з незгодою з прийняттям судом рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави, голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, підозрюваного в організації вбивства активістки і радниці мера Херсона Катерини Гандзюк. Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає УНН.

"У зв’язку з незгодою з прийнятим судом рішенням, Генеральною прокуратурою України буде внесено апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ заявили, що перевірять причетність свого співробітника до вбивства Гандзюк

Враховуючи великий суспільний резонанс вказаного злочину, а також той факт, що за його вчинення передбачено найсуворіше покарання у межах національного законодавства, що може спонукати особу до спроби у будь-який спосіб ухилитися від можливої відповідальності, застосування застави не може повною мірою усунути вказаний ризик та забезпечити належну процесуальну поведінку підозрюваного.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, підозрюваного в організації вбивства активістки і радниці мера Херсона Катерини Гандзюк, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Як повідомляв УНН, 11 лютого на розгляд до Шевченківського суду Києва надійшло клопотання про арешт голови Херсонської облради Владислава Мангера, якого підозрюють у співучасті у вбивстві активістки Катерини Гандзюк.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер готовий співпрацювати зі слідством і не збирається нікуди тікати.

Нагадаємо, генпрокурор заявив, що голові Херсонської облради Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. Він підписав оголошену йому підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП