ukenru
esperti-vooz-otsinili-likuvannya-infikovanikh-koronavirusom-na-bukovini-po-skaypu

Есперти ВООЗ оцінили лікування інфікованих коронавірусом на Буковині по скайпу

 • 13977 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. За оцінкою експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я, працівники медичної галузі Чернівецької області діють вірно, чітко і скоординовано. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА.

Так, повідомляється, що днями працівники Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА провели скайп-нараду з експертами Всесвітньої організації охорони здоров’я.

"Фахівці ВООЗ проаналізували випадки захворювання на COVID-19 у Чернівецькій області, алгоритм і тактику дій відповідних служб. Приємно відзначити, що за оцінкою експертів, працівники медичної галузі Чернівецької області діють вірно, чітко і скоординовано, ухвалюють правильні епідеміологічні та клінічні рішення",- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місія ВООЗ була змушена повернутися до своїх країн у зв’язку із закриттям кордонів, тому не змогла безпосередньо відвідати Чернівці.

Нагадаємо, у чотирьох інфікованих коронавірусом осіб в Чернівецькій області - температура тіла у межах норми.

Як повідомлялося в УНН, в Україні зафіксовано 7 випадків коронавірусної інфекції COVID-19 - у Києві виявлено два випадки інфікування.

Українські Національні Новини

Суспільство