enerhetychni-obiekty-na-pryfrontovykh-terytoriiakh-kozhen-den-poterpaiut-vid-udariv-halushchenko

Енергетичні об'єкти на прифронтових територіях кожен день потерпають від ударів – Галущенко

 • 26489 переглядiв

Енергетичний сектор України, в першу чергу в прифронтових регіонах, щодня зазнає обстрілів. Але система залишається стійкою, забезпечуючи громадян світлом і теплом.

Енергетика потерпає від ворожих ударів кожен день й це безумовно стосується перш за все прифронтових територій. Про це повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко під час поїздки до Запоріжжя, передає кореспондент УНН.

Енергетика потерпає кожен день від ударів й це безумовно стосується перш за все прифронтових територій, де йдуть удари, як по об'єктах генерації, так й по об'єктах розподілу, передачі

- сказав Галущенко.

Він зазначив, що українська енергосистема довела свою стійкість

Ми стабільно працюємо, забезпечуємо українців світлом і теплом, тому це теж дуже важливо з точки зору того, які дії нам потрібно здійснити максимально для координації всередині області й друге для того, щоб зробити систему ще більш стійкішою

- розповів Галущенко.

Доповнення

Голова комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус повідомляв, що імовірність повернення України до планових відключень світла є, але вона достатньо низька. Вона залежить від атак рф по українській енергосистемі.

На Харківщині за 200 метрів від бригади енергетиків вибухнула авіабомба09.01.24, 11:45

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі