ukenru
ekschempion-khey-zalishivsya-zdivovanim-stilem-boksu-u-vikonanni-lomachenka

Ексчемпіон Хей залишився здивованим стилем боксу у виконанні Ломаченка

 • 20461 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей прокоментував перемогу українця Василя Ломаченка над Люком Кемпбеллом у бою за титул чемпіона WBC в легкій вазі. Слова британця наводить Youtube-канал "Luckypunch.net", передає УНН.

"Він здивував мене тим, яким хорошим він виявився в рингу, як він діяв під пресингом Кемпбелла, здивував своїм стилем ударів і комбінацій. Мені здається, він в цьому всім близький до ідеального боксера. Він справляє дуже сильне враження лідера рейтингу Р4Р", - зізнався Хей.

Також Хей назвав найкращі якості в українці.

"Його найкращим досвідом є його таймінг, ритм і розуміння мистецтва боксу. Для мене він найкращий. Я вірю, що він стане абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі, я вірю, що йому під силу піднятися ще вище, якщо він вибере цей шлях. Упевнений, що пройде ще багато років, перш ніж у нас знову з'явиться людина настільки високого рівня, як Ломаченко. Ми щасливчики, що можемо спостерігати за ним у нинішній час", - зауважив Хей.

Нагадаємо, що Ломаченко не зможе стати абсолютним чемпіоном в майбутньому бою.

Як повідомляв УНН, Ломаченко переміг британця Кемпбелла і виборов третій пояс чемпіона світу. Наразі український боксер є чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC. 

Зауважимо, що перемога Ломаченка стала 14 у професійній кар'єрі при 1 поразці. Кемпбелл має 20 виграшів при 3 поразках.

Українські Національні Новини

Спорт