ukenru
dytyna-vpala-v-richku-na-bukovyni-ta-znykla-poshuky-tryvaiut

Дитина впала в річку на Буковині та зникла, пошуки тривають

 • 22461 переглядiв

Рятувальники продовжують пошуки на річці Бережонка 8-річної дівчинки, яка впала з мосту в річку.

У Чернівецькій області тривають пошуки дитини, котра впала з моста у річку Бережонка. 8-річну дівчинку шукають рятувальники, поліцейські та водолази. Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Чернівецькій області, пише УНН.

Учора, 13 лютого, на спецлінію "102" надійшло повідомлення від 43-річної жительки села Коритне Вижницького району про те, що зі школи не повернулась її 8-річна донька. Зі слів її сина, переходячи дерев’яний місток через річку Бережонка, він разом із сестрою впали у воду.15-річний хлопець намагався врятувати сестру, проте, коли втратив її з поля зору, вибрався та одразу побіг кликати на допомогу,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що негайно було розпочато пошукові заходи: створені групи із поліцейських та рятувальників, які від місця зникнення дитини проводять ретельний огляд прилеглої території та водойми із залученням фахівців водолазних робіт і спецтехніки.

Також на річці Бережонка розгорнуто спостережні пункти, на яких правоохоронці відстежують ситуацію. У зв’язку із сильною течією пошуки дитини ускладнюються.

Наразі працівники профільних служб разом із місцевими жителями продовжують пошукові заходи.

Нагадаємо

На Київщині правоохоронці знайшли тіло загиблого 11-річного хлопчика, який напередодні провалився під кригу.