doshchi-na-zakhodi-ukrainy-ta-sukha-pohoda-u-tsentralnykh-rehionakh-synoptyky-rozpovily-pro-pohodu-na-3-lypnia

Дощі на Заході України та суха погода у центральних регіонах: синоптики розповіли про погоду на 3 липня

 • 13615 переглядiв

3 липня в Україні буде контрастна погода з температурою від +17 до +37 градусів у різних регіонах.

Завтра, 3 липня, на території України очікується доволі контрастна погода. Температура по регіонах коливатиметься від +17 до +37 градусів. Про це пише УНН з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

Деталі 

3-го липня сильна спека триватиме у східних областях, на півдні та в більшості центральних областей (окрім Вінниччини) - вдень +32+37 градусів. Найпрохолоднішою буде західна частина, там лише +19+22, а подекуди навіть +17+19 градусів

- розповіла Діденко. 

Також за її словами, перепади температур спостерігатимуться і  на півночі країни. Зокрема на Житомирщині буде +20+22, на Київщині +27+30.  Натомість на Чернігівщині очікується температура в межах +28+31, а на Сумщині +30+34 градуси.

Також на Заході України, а також у Вінниччині та Житомирщині очікуються дощем з грозами. На решті територій - сухо, сонячно пожежна небезпека висока. 

У Києві завтра вдень +29+30 градусів, серйозні опади - навряд, але дуже важко прогнозувати, бо атмосферний фронт лише торкатиметься столиці. Одним словом - є ймовірність, але буду уточнювати, стежити

- підсумувала Діденко. 

Нагадаємо

Рівень діоксиду азоту в Києві, як очікується, досягне гранично допустимих значень 2 липня, що  може негативно вплинути на здоров'я, а суха спекотна погода ще й сприятиме накопиченню забруднення в повітрі. 

Популярні

Новини по темі