do-sektora-gaza-dostavili-chetvertu-partiyu-dopomogi-zmi

До сектора Газа доставили четверту партію допомоги - ЗМІ

 • 100609 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Вісім вантажівок з гуманітарною допомогою з четвертої колони пройшли через КПП Рафах з Єгипту в сектор Газа рано вранці в середу, повідомив представник гуманітарної організації, пише Dpa, інформує УНН.

Деталі

Палестинський Червоний Півмісяць і Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям і організації робіт (БАПОР) отримали гуманітарний вантаж, повідомив агентству Dpa Халед Заєд, голова єгипетського Червоного Півмісяця на Північному Синаї.

До складу вантажу входили медикаменти, дитячі суміші і вода, додав Заєд.

Джерело в органах безпеки повідомило, що Палестинський Червоний Півмісяць і БАПОР отримали лише 8 вантажівок з четвертої колони. Загалом, колона з гумдопомогою налічує 20 вантажівок. Інші машини все ще не пройшли необхідну перевірку.

Доповнення

Доставка допомоги була запланована на вівторок, але були затримки після того, як вантажівки заїхали в контрольний пункт між Єгиптом та Ізраїлем в Аль-Аугу, для перевірки перед тим, як повернутися до пункту пропуску Рафах, повідомило джерело в органах безпеки.

Аль-Ауга знаходиться приблизно в 70 кілометрах на південь від КПП Рафах.

Додамо

З суботи в сектор Газа було доставлено 62 вантажівки з гуманітарною допомогою.

23 жовтня Єгипетський Червоний Півмісяць повідомив, що доставив третю партію гуманітарної допомоги через прикордонний перехід "Рафах" між Єгиптом та сектором Газа до анклаву.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    До сектора Газа доставили четверту партію допомоги - ЗМІ

     • 100609 переглядiв

    У Польщі після скандальної оргії єпископ йде у відставку

     • 155948 переглядiв