diyetolog-rozpovila-pro-prikhovani-zagrozi-v-svinini

Дієтолог розповіла про приховані загрози в свинині

 • 14344 переглядiв

Цитата:

"Свинину потрібно доготовляти безумовно, але не тільки через небезпеку вмісту бактерій і вірусів, а й, на жаль, гельмінтів. Тому ретельно готувати свинину - це обов'язкова умова", - підкреслила вона.

Деталі

В іншому випадку людський організм стає "будинком" для гельмінтів, які відбирають у нього поживні речовини, стверджує дієтолог.

"Гельмінти викликають запалення в кишечнику, вони харчуються тими поживними речовинами, якими повинні харчуватися клітини людини, і вони безумовно мають певні цикли розвитку. Людина стає на час їх будинком, господарем і так, вони розвиваються, відкладають личинки і викидають в кров зараженої людини продукти свого обміну, тобто отрути", - пояснила Бойченко.

Крім того, свиней годують добавками, що містять антибіотики, щоб уникнути хвороби тварини, але в підсумку це позначається на людському здоров'ї, продовжила дієтолог.

"Ці добавки дуже шкідливі, особливо якщо людина вживає не тільки саме м'ясо, а й бульйон, в ньому виварюється основна маса шкідливих речовин з м'яса", - резюмувала вона.

Доповнення

В Інституті раку пояснили вплив червоного м'яса на розвиток онкозахворювань. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Дієтолог розповіла про приховані загрози в свинині

     • 14344 переглядiв

    В Україну прибула нова партія вакцин AstraZeneca - 705 600 доз

     • 17169 переглядiв

    У Росії можуть дозволити торгувати на біржі з 12 років

     • 13723 переглядiв

    Модні ювелірні тренди 2021

     • 18524 переглядiв