ukenru
dinamo-zaznalo-naybilshoyi-domashnoyi-porazki-sered-usikh-ukrayinskikh-klubiv-u-yevrokubkakh

"Динамо" зазнало найбільшої домашньої поразки серед усіх українських клубів у єврокубках

 • 10795 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Київське "Динамо" встановило антирекорд у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти лондонського "Челсі", передає УНН.

Підопічні Олександра Хацкевича учора пропустили в рідних стінах п'ять "сухих" голів та, як наслідок, припинили боротьбу в другому за престижністю клубному турнірі Європи.

Відповідний результат "біло-синіх" зробив їх першим українським клубом, який зазнав найбільшої поразки вдома з таким рахунком. Попереднє "досягнення" належало харківському "Металісту", який у сезоні 2010/11 зазнав в Харкові розгромної поразки від німецького "Байєра" (0:4).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич готовий очолити “Динамо”, але без Суркісів

Додамо, що поразка від "Челсі" стала для столичної команди найбільшою на своєму полі в єврокубках.

Попередній матч з "Челсі" у Лондоні "Динамо" теж програло із рахунком 3:0.

Нагадаємо, напередодні колишній захисник "Динамо" Владислав Ващук порадив Ігорю Суркісу (президенту ФК - ред.) піти з футболу.

"Так не можна. Якщо ти чогось боїшся, цим вже не треба займатися. Так говорив Валерій Васильович Лобановський. Не треба. Залиш і йди", - сказав футболіст.

Також нагадаємо, що 9 жовтня, на сайті петицій КМДА з'явилося звернення з вимогою передати ФК "Динамо" (Київ) в управління міської влади.

"Доведений до фінансової кризи і повного знищення потенціалу гравців, клуб став приводом для розпачу і розчарування для всіх його вболівальників", - наголошувалося в петиції

Автор петиції також стверджував, що ФК "Динамо" "до своєї незаконної приватизації завжди належав киянам".

Українські Національні Новини

Спорт