dbr-zatrymalo-vuhilnoho-biznesmena-ta-vlasnyka-kanalu-ukraine-world-news-vitaliia-kropachova-shcho-vidomo

ДБР затримало вугільного бізнесмена та власника каналу Ukrainе World News Віталія Кропачова: що відомо

 • 12767 переглядiв

ДБР затримало вугільного бізнесмена та власника телеканалу Ukraine World News Віталія Кропачова за підозрою у завданні державі збитків на суму понад 2 мільярди гривень через махінації у вугільній галузі.

Працівники Державного бюро розслідувань затримали власника групи компаній "Укрдонінвест", що займається вугільним бізнесом та видобутком газу та власника каналу Ukrainе World News Віталія Кропачова. За даними слідства, Кропачов через своє підприємство завдав державі шкоди на понад 2 млрд гривень на махінаціях у вугільній сфері. Про це журналісту УНН повідомили в ДБР.

Деталі

Як розповіли в ДБР, працівники Бюро затримали фактичного власника ТОВ "Краснолиманське", що входить до групи компаній ТОВ "Укрдонінвест" Віталія Кропачова.

В ДБР зазначили, що за даними слідства, Кропачов через своє підприємство та службових осіб Міністерства енергетики та Державної податкової служби завдав державі шкоди на понад 2 млрд гривень на махінаціях у вугільній сфері.

Довідково

Віталій Кропачов - український бізнесмен, власник групи компаній "Укрдонінвест, що займається вугільним бізнесом та видобутком газу. Також він має активи в машинобудівній, будівельній, транспортній галузях, окрім того, володіє медіа-активами, серед них – "Ера Продакшн", телеканал Ukraine World News, який відкритий на основі заборонених телеканалів 112 Україна та NewsOnе.

Нагадаємо

Колишньому акціонеру банку АТ "Банк "Фінанси та Кредит" Костянтину Жеваго, колишнім голові правління банку та його двом заступникам повідомили нову підозру.

На хабарі затримали директора Адміністрації річкових портів04.05.24, 01:59

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі