chyselnist-vtrat-rosiian-na-fronti-pid-avdiivkoiu-znachno-zrosla-budanov

Чисельність втрат росіян на фронті під Авдіївкою значно зросла - Буданов

 • 29321 переглядiв

За словами начальника ГУР Кирила Буданова, російські спроби просунутися на сході України є безуспішними, а втрати росіян зростають вже кілька тижнів підряд. При цьому є великі сумніви у здатності росії покрити такі великі втрати, навіть за підтримки Північної Кореї.

Вже два місяці росіяни намагають наступати на Сході, але результату не мають, а чисельність їх втрат зростає. Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів в коментарі для видання Financial Times, передає УНН.

Деталі

Кирило Буданов відзначив, що спроби росіян наступати на східному фронті, які тривають з осені 2023 року, наразі не дали жодного прориву.

Остання їхня спроба наступати триває вже два місяці. Фактично, безрезультатно

Окрім того, Буданов повідомив, що чисельність втрат росіян на фронті під Авдіївкою в останні декілька тижнів значно зросла. А також висловив сумнів у спроможності росії еквівалентно покривати втрати своїх військ і снарядів, навіть за підтримки північної кореї.

Влітку росія може розпочати новий масштабний наступ в Україні - Financial Times19.01.24, 14:59

Керівник  української спецслужби наголосив на необхідності продовжувати тиск на росію, зокрема в Криму - атакувати з повітря, використовувати морські ударні безпілотники та проводити таємні спецоперації. Він нагадав, що минулого року українські підрозділи неодноразово входили до Криму і додав, що активні дії спецпризначенців триватимуть і надалі. При цьому пріоритетним завдання відповідних місій залишається руйнування логістики російської окупаційної  армії на тимчасово окупованому півострові.

В окупованому Севастополі оголошено повітряну тривогу: росіяни перекрили Кримський міст17.01.24, 15:53

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Резніков повертається до адвокатської діяльності

     • 33729 переглядiв