cherez-vizyt-blinkena-v-moldovi-chastkovo-zakryly-povitrianyi-prostir-i-vvely-obmezhennia-v-kyshynevi

Через візит Блінкена в Молдові частково закрили повітряний простір і ввели обмеження в Кишиневі

 • 17675 переглядiв

Молдова частково закрила частину свого повітряного простору і обмежила доступ громадськості під час візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена 29 травня до Кишинева.

У середу, 29 травня, Молодова частково закрила частину повітряного простору країни через візит державного секретаря США Ентоні Блінкена. Про це пише УНН з посиланням на NewsMaker.

Деталі 

Попередньо обмеження діятимуть над столицею з 08:00 до 21:00 за місцевим часом.

На цей час забороняються польоти літаків загального призначення, вертольотів, повітряних куль, мотопланерів, парапланів, а також використання безпілотних літальних апаратів (дронів) в секторі 1 ТМА Кишинів.

За 500 метрів від кордону з Україною: у Молдові виявили уламки дрона04.04.24, 18:43

Доповнення

Окрім того, у виданні додають, що під час візиту Блінкена у Кишиневі тимчасово обмежать доступ громадян до деяких громадських місць.

Згідно з офіційним пресрелізом, під час візиту до міста Блінкен відвідає уряд і парламент. У зв'язку з цим, з 08:00 до 21:00 не можна буде проводити мітинги, демонстрації, ремонтні роботи та вирубку дерев у периметрі вулиць, якими пересуватиметься офіційний кортеж.

Нагадаємо

Молдова стала першою країною, яка підписала угоду про партнерство в галузі безпеки і оборони з Європейським союзом, що має зміцнити її обороноздатність.

Популярні

Новини по темі

В кожній області  України буде центр рекрутингу

 • 16776 переглядiв