ukenru
cherez-karantin-v-angliyi-na-pokhoron-printsa-filipa-priydut-lishe-30-lyudey

Через карантин в Англії на похорон принца Філіпа прийдуть лише 30 людей

 • 17411 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Згідно з карантинними обмеженням у Великій Британії, тільки 30 людей зможуть бути присутніми на похороні британського принца Філіпа у суботу. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

17 квітня у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку відбудеться церемоніальне прощання з принцом Філіпом, чоловіком королеви Єлизавети ІІ.

З королівської сім'ї будуть присутні: Єлизавета ІІ, четверо дітей королеви та Філіпа, подружжя дітей, онуки пар та інші родичі. З сім'ї принца прийдуть племінники та близькі друзі.

Нагадаємо

Як раніше повідомив Букінгемський палац, герцог Единбурзький Філіп помер в п’ятницю вранці у віці 99 років. За 73 роки шлюбу з королевою Єлизаветою II у пари народилися четверо дітей — принц Вельський Чарльз, принцеса Анна, герцог Йоркський Ендрю і граф Вессекський Едвард. До 2017 року, коли принц-консорт відійшов від виконання королівських обов’язків, він був патроном 785 організацій, виступив з 5 496 промовами і взяв участь в 22 219 заходах в сольній якості, тобто не рахуючи тих, де він був разом з монархом.

Похорон принца Філіпа призначений на 17 квітня. Через обмеження в рамках боротьби з пандемією вони пройдуть у вузькому сімейному колі на території Віндзорського замку. До моменту похорону у Великій Британії діє загальнонаціональна жалоба.

Українські Національні Новини

Новини Світу