budanov-zustrivsia-z-heneralamy-veteranamy-armii-ssha-obhovoryly-mozhlyvi-stsenarii-rozvytku-rosiisko-ukrainskoi-viiny

Буданов зустрівся з генералами-ветеранами армії США: обговорили можливі сценарії розвитку російсько-української війни

 • 49180 переглядiв

Начальник ГУР МО України Кирило Буданов провів зустріч з групою  генералів-ветеранів армії США, які прибули до України, де обговорили глобальну ситуацію у сфері безпеки та в контексті російсько-української війни, передає УНН з посиланням на ГУР МО.

Кирило Буданов провів зустріч з групою американських генералів-ветеранів, які прибули до України на запрошення Ukrainian Freedom Fund. У розмові взяли участь високопосадовці, які мають значний досвід у розробці та проведенні стратегічних бойових операцій на суші, в повітрі та на воді. 

Серед них були генерал Девід МакКернан, генерал-лейтенант Девід Дептула, генерал-майор Чарльз Коркоран, контр-адмірал Марк Монтґомері, бригадний генерал Ярополк Гладкий та полковник Енді Бейн.

Під час зустрічі учасники обговорили глобальну безпекову ситуацію в контексті російсько-української війни, зокрема можливі сценарії розвитку конфлікту. Особливу увагу було приділено участі Північної Кореї на стороні росії. Кирило Буданов поділився своїм баченням протистояння з росією та висловив вдячність за підтримку, яку США надають Україні.

Американські генерали, у свою чергу, підкреслили, що продовжуватимуть інформувати Конгрес США про реальний стан справ у війні та наголошуватимуть на важливості подальшої підтримки України.

Нагадаємо 

Воїни підрозділу "Братство" у складі Спецпідрозділу Тимура ГУР МО України за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району.

Популярні

Новини по темі

У Києві вночі очікуються заморозки

 • 17860 переглядiв

Стефанішина про рейди ТЦК: "я вважаю, що це правильно"

 • 50358 переглядiв