brytanska-rozvidka-ukraina-pryskoriuie-budivnytstvo-linii-oborony-na-riznykh-diliankakh-frontu

Британська розвідка: Україна прискорює будівництво ліній оборони на різних ділянках фронту

 • 33238 переглядiв

Україна прискорює будівництво оборонних позицій, таких як протитанкові загородження, траншеї, мінні поля та опорні пункти на кількох ділянках фронту, щоб зменшити здатність російських військ просуватися вперед і завдати великих втрат при будь-яких спробах прориву.

Сили оборони України почали прискорено зводити оборонні позиції на кількох ділянках фронту. Про це пише УНН з посиланням на звіт британської розвідки, який оприлюднило Міноборони Британії.

Деталі 

Зазначається, що українські оборонні позиції включають протитанкові "зуби дракона" і рови, піхотні окопи, мінні поля та опорні пункти, зазначили у відомстві.

Зазначається, що розширення оборонних ліній зменшить здатність російських окупаційних військ просуватися вперед або використовувати тактичні переваги в рамках поточних наступальних операцій.

Створення основних оборонних позицій свідчить про виснажливий характер конфлікту і означає, що будь-яка спроба провести операцію з прориву з високою ймовірністю супроводжуватиметься великими втратами

- йдеться у звіті розвідки.

Споруджені на Донецькому і Запорізькому напрямках укріплення тягнуться на значну дистанцію – речник ОСУВ "Таврія"06.03.24, 15:04

Нагадаємо

У Міністерстві оборони України заявили, що у 2022-2023 роках було побудовано понад 2 000 опорних пунктів, позицій та вогневих позицій для укріплення оборонних рубежів уздовж північних, придністровських областей та оперативних рубежів.

Популярні

Новини по темі

Ватикан прокоментував заяву Папи про білий прапор

 • 38531 переглядiв