aviakatastrofa-il-76-pid-bielhorodom-putin-zaperechuie-mozhlyvist-druzhnoho-vohniu

Авіакатастрофа Іл-76 під Бєлгородом: путін заперечує можливість "дружнього вогню"

 • 29157 переглядiв

президент росії володимир путін заявив, що літак Іл-76 не міг бути збитий росією, а був збитий західною зброєю, можливо, американською або французькою ракетою.

російський президент володимир путін заявив, що російські системи ППО ніколи не змогли б збити власний літак, тож відповідальність за падіння Іл-76 нібито лежить на України. Про це російський диктатор заявив на зустрічі зі студентами передають російські ЗМІ, пише УНН.

Деталі 

путін  наголосив, що літак був збитий нібито західним озброєнням, а російська система ППО не могла цього зробити.

Наші ППО по своїм літаком за визначенням завдавати ударів не можуть.Там стоять системи свій-чужий і скільки оператор на кнопку не натискав, наші системи ППО не спрацювали б. Техніка

- запевняє російський диктатор.

"Відразу виниклі паралелі з Оленівкою. Ми це вже проходили" - Лубінець про реакцію кремля на падіння Іл-7625.01.24, 11:53

Доповнення

російський диктатор також запевняє, що літак збили американською чи французької ракетою. За його словами, точні результати надасть російська експертиза залишків літака, яка завершиться за декілька днів.

Нагадаємо

24 січня у Корочанському районі бєлгородської області росії впав військово-транспортний літак Іл-76. у Міноборони рф  заявили, що на борту перебували 65 українських військовополонених, яких везли на обмін.

Також росіяни відразу заявили, що літак нібито був збитий Україною. 

У Головному управлінні української розвідки натомість заявили, що наразі немає достовірної та вичерпної інформації з приводу того, хто саме перебував на борту збитого російського літака Іл-76 та в якій кількості.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти атакують Херсон: у місті лунають вибухи

     • 25715 переглядiв