ataki-bezpilotnikami-po-viyskovim-aviabazam-rf-zdiysnila-ukrayina-zmi

Атаки безпілотниками по військовим авіабазам рф здійснила Україна - WP

 • 875756 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Атаки військових аеродромів у курській, рязанській та саратовській областях рф здійснила Україна. Про це в коментарі американському виданню The Washington Post повідомив високопоставлений український чиновник на умовах анонімності, передає УНН

Цитата

"Це були українські безпілотники - дуже успішні, дуже ефективні", - сказав чиновник, додаючи, що росіяни "посіяли зерна гніву, і вони пожнуть вихор".

Контекст

5 грудня два літаки Ту-95 було пошкоджено внаслідок "атаки дрону" на авіабазі в енгельсі саратовської області росії. Також росЗМІ писали, що на аеродромі під рязанню вибухнув бензовоз.

Україна офіційно не взяла на себе відповідальність за ці інциденти та не коментує свою роль у кількох вибухах на стратегічно важливих російських військових об’єктах за останні місяці.

Зокрема, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що вибухи на аеродромах рф пов'язані з "курінням у недозволених місцях".

Нагадаємо

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що після "бавовни" на аеродромах "Енгельс" і "Дягілево" російське командування може перемістити або розосередити свою авіацію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Верховна Рада працюватиме без відпусток

     • 740720 переглядiв

    СБУ прийшла в УПЦ МП у ще трьох областях

     • 759758 переглядiв