ataka-rf-na-kharkiv-u-mvs-zaiavyly-shcho-poshkodzheno-75-kvartyr

Атака рф на Харків: у МВС заявили, що пошкоджено 75 квартир

 • 35084 переглядiв

Російський ракетний обстріл Харкова пошкодив 75 квартир, зробивши їх непридатними для проживання; 63 людини були поранені, а одна загинула.

Ракетна ранкова атака рф по Харкову пошкодила 75 квартир на стільки, що в них неможливо проживати найближчим часом. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону, передає УНН.

... підрозділи ДСНС та поліції евакуювали всіх громадян з постраждалих будинків та зробили поквартирний обхід. Тільки у найближчих будинках пошкоджені 75 квартир. Там, фактично, неможливо буде перебувати та проживати найближчим часом 

- сказав Ігор Клименко.

Деталі

Сьогодні вранці окупанти завдали удару по центру Харкова. За словами очільника МВС, те, що ракети впали за десять метрів від житлових будинків - "щаслива випадковість".

Також міністр повідомив, що наразі Нацполіція, ДСНС, місцева влада та комунальні підприємства Харкова працюють для того, щоб максимально швидко ліквідувати наслідки ворожої атаки та провести евакуацію людей та їхнього майна.

Нагадаємо

Правоохоронці оновили дані щодо кількості постраждалих в результаті російського удару по Харкову. Внаслідок обстрілу постраждало 63 людини, одна з них загинула. 

У Харкові поліцейські охоронятимуть від мародерів будинки, зруйновані ракетною атакою рф 02.01.24, 12:49

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Харків: у МВС заявили, що пошкоджено 75 квартир

     • 35084 переглядiв

    У Токмаку окупанти приймають гучні "вітання" - Федоров

     • 100855 переглядiв

    Справа "Роттердам+": другий епізод скерували до суду

     • 32190 переглядiв