ukenru
arestovich-pro-byelgorod-vidpovidalnist-za-te-scho-vidbuvayetsya-v-rosiyi-nese-kerivnitstvo-rf

Арестович про Бєлгород: відповідальність за те, що відбувається в росії, несе керівництво рф

 • 274446 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Відповідальність за те, що відбувається на території російської федерації несе керівництво російської федерації. Про це заявив у відеозверненні радник глави офісу Президента України Олексій Арестович, коментуючи пожежу на нафтобазі в Бєлгороді, пише УНН.

Цитата

"З ранку дуже багато розмов про те, що в Бєлгороді щось вибухає, горить, якась паніка у них і т.д., ловлять Бандеру. Що я хочу вам сказати з приводу Бєлгорода: військово-політичне керівництво України вживає всі способи, прийоми, дії і методи, щоб убезпечити Україну - нашу територіальну цілісність, недоторканність, мир і спокій над нашими головами. Ми ведемо бойові оборонні дії на своїй території", - сказав Арестович.

За його словами, це відповідальність керівництва російської федерації - розбиратися в тому, що ж відбувається в Бєлгороді.

"Може хтось покурив не в тому місці, може бути ще щось, а може російські військові саботують виконання наказів і не хочуть заходити на українську територію, доступними ними методами. У будь-якому випадку всю відповідальність за те, що відбувається на території російської федерації несе керівництво російської федерації. До них і всі питання", - додав радник глави ОП.

Раніше

У Міністерстві оборони України заявили, що Україна не підтверджує і не спростовує причетність до пожежі на нафтобазі в російському Бєлгороді.

Контекст

У Бєлгороді сьогодні вранці горіла нафтобаза. Російська сторона заявляла, що нібито удар завдали з українських військових вертольотів.

Українські Національні Новини

Політика