alkogol-robit-sviney-schaslivishim-a-yikh-myaso-smachnishe

Алкоголь робить свиней щасливішими, а їх м'ясо - смачніше

 • 20418 переглядiв

Сьотю - це японський алкогольний напій міцністю 25 градусів. Його виробляють на японському острові Кюсю, який є одним з найбільших тваринницьких регіонів острівної держави, і славиться величезною кількістю свиноферм.

Так, недавно виробники сьотю згодували свиням відходи від виробництва напою - ячмінь, рис, картопля і дистильований спирт. Вони це зробили навмисно, оскільки утилізація дистильованого спирту - послуга дорога.

Подібна їжа зробила свиней щасливими, а їх м'ясо - смачніше, констатували виробники сьотю.

"Більш смачне м'ясо у тих свиней, які їдять ячмінь, що залишився після приготування японського лікеру сьотю. Живильні речовини в останньому ферментованому ячмені допомагають тваринам боротися зі стресом", - заявили місцеві фермери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисно вино: п'ять наукових фактів

Тому, виробники сьотю закликали фахівців вивчити даний факт з наукової точки зору.

Нагадаємо, раніше вчені прийшли до висновку, що люди з різним кольором очей по різному чутливі до алкоголю.

Також вчені з Китаю і США з'ясували, що вино, наприклад, здатне покращувати розумові здібності людини. Дослідження такої особливості напою тривали 10 років.

Як повідомляв УНН, українські вина б'ють сьогодні рекорди продажів за кордон.

А серед найпопулярніших в країні: Koktebel, "Коблево", "Шабо", "Inkerman" і "Oreanda".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Алкоголь робить свиней щасливішими, а їх м'ясо - смачніше

     • 20418 переглядiв

    Трамп вперше прокоментував ситуацію в Білорусі

     • 16740 переглядiв

    За сім місяців у Києві зареєстрували 357 електромобілів

     • 24287 переглядiв

    Суддя у справі Штепи заявила про самовідвід

     • 17540 переглядiв

    Американці п'ють вино ящиками - дослідження

     • 11822 переглядiв