ukenru
agituvav-za-russkiy-mir-ta-poshiryuvav-lozungi-pro-velich-armiyi-rf-pratsivniku-stolichnogo-oboronnogo-zavodu-povidomili-pro-pidozru

Агітував за "русский мир" та поширював лозунги про велич армії рф: працівнику столичного оборонного заводу повідомили про підозру

 • 110353 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. У Києві повідомили про підозру працівнику столичного оборонного заводу. Чоловік публічно підтримував ідеї "русского мира" та закликав підтримувати рішення росії, повідомляє Офіс Генерального прокурора, інформує УНН.

Цитата

"... повідомлено про підозру мешканцю столиці за фактом виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України та глорифікації російських військовослужбовців (ч. 1 ст. 436-2 КК України)", - ідеться в повідомленні.

Деталі

За даними слідства, працівник оборонного заводу публічно заперечував здійснення рф збройної агресії проти України та закликав підтримувати рішення та дії держави-агресора. Підозрюваний розповсюджував серед колег пропагандистські лозунги про "велич" російської армії та агітував за "русский мир".

Наразі слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Доповнення

Депутату сільради в Харківській області, який під час окупації почав співпрацювати з російськими загарбниками та надавати їм інформацію щодо списків учасників бойових дій в АТО/ ООС, повідомили про підозру у державній зраді.

Державне бюро розслідувань завершило спеціальне досудове розслідування щодо шести суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим за фактом державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України). Обвинувальний акт скеровано до суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП