350-tysiach-viiskovozoboviazanykh-onovyly-svoi-dani-v-tsnapi

350 тисяч військовозобов’язаних оновили свої дані в ЦНАПі

 • 14286 переглядiв

Близько 350 тисяч військовозобов'язаних вже оновили свої дані в Центрах надання адміністративних послуг, при цьому щотижня надходить 17-18 тисяч запитів на оновлення облікових даних.

Близько 350 тисяч військовозобов'язаних вже оновили свої дані у Центрах надання адміністративних послуг. Щотижня ЦНАП отримує від 17 до 18 тисяч звернень для уточнення облікових даних.

Про це сказала Керівник експертної групи моніторингу та контролю якості надання публічних послуг Mарина Бобраніцька в ефірі телемарафону, передає УНН.

Вже близько 350 тисяч військовозобов’язаних оновили свої дані в ЦНАПі. Наразі маємо по 17-18 тисяч звернень на тиждень з метою уточнення облікових даних

- сказала Бобраніцька.

За її словами, регіонально найбільш популярний сервіс в Києві, у Львівській, Дніпропетровській, Одеській та Харківській областях.

Найбільше оновлювались у ЦНАПах Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя та Вінниці. Наразі у Києві найбільше сформованих уточнень військово облікових та персональних даних – це близько 29 тисяч

- додала Бобраніцька.

Нагадаємо

Процес бронювання працівників на підприємствах, які визнані критично важливими для економіки України або забезпечують потреби Сил оборони, відбуватиметься протягом години.

Популярні

Новини по темі

350 тисяч військовозобов’язаних оновили свої дані в ЦНАПі

 • 14286 переглядiв

До Києва прибув заступник держсекретаря США Джон Басс

 • 19190 переглядiв