12-kabiv-za-mynulu-dobu-voloshyn-rozpoviv-pro-osoblyvosti-atak-voroha-na-chasiv-yar

12 КАБів за минулу добу: Волошин розповів про особливості атак ворога на Часів Яр

 • 16853 переглядiв

За минулу добу в зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" противник провів 103 бойових зіткнення, здійснив понад 3600 обстрілів. Інтенсивні бої тривають в районі Часів Яру, де противник активно використовує бронетехніку для штурму українських позицій.

Ворожа армія продовжує штурми позицій українських захисників в районі Часів Яру, активно використовуючи авіацію та задіявши бронетехніку. Про це в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передає кореспондент УНН.

Деталі

Волошин розповів, що на Донецько-Луганському напрямках найбільш інтенсивні бої тривають на Куп'янському, Сіверському, Покровському та Курахівському напрямках.

Минулої доби в зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" ворог провів 103 бойових зіткнення та наніс понад 3600 обстрілів, здійснив також 56 авіаударів та запустив 79 КАБів. А за поточну добу вже зафіксовано понад 350 обстрілів та 14 ударів дронами-камікадзе.

Поблизу Часів Яру ворог не полишає штурмових дій, штурмуючи також в районі Білогорівки і активно залучаючи броньовану техніку. На ранок там зафіксовано понад 1300 артилерійських та мінометних обстрілів. На місто та район припало 12 КАБів та 334 обстріли, при чому більша частина – на південну частину міста. Але захисники тримають позиції, Часів Яр тримається

- розповів Волошин.

Нагадаємо

Сили оборони України намагаються не допустити просування противника на Покровському напрямку, в той час як ситуація в районі Діброви на Лиманському напрямку залишається напруженою, з початку доби на фронті сталося 26 бойових зіткнень.

Окупанти не відмовляються від намірів захопити Часів Яр - Генштаб18.05.24, 14:37

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський прокоментував майбутні вибори в Британії

     • 17450 переглядiв

    У Києві проходить фестиваль "Книжковий Арсенал": фото

     • 24104 переглядiв

    Зеленський поїде в Сінгапур на саміт з безпеки - Reuters

     • 21157 переглядiв