У Південнокитайському морі судно протараниро рибальській човен: твоє рибалок загинуло

У Південнокитайському морі судно протараниро рибальській човен: твоє рибалок загинуло

Київ  •  УНН

4 жовтня 2023, 02:27  •  566424 перегляди

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Троє філіппінських рибалок загинули у Південнокитайському морі після того, як «невідоме комерційне судно» нібито протаранило їхній рибальський човен біля мілини Скарборо. Про це повідомила філіппінська берегова охорона в середу, пише CNN, передає УНН.

Деталі 

Берегова охорона Філіппін заявила, що працює над тим, щоб визначити, який тип судна був причетний до інциденту, але додала, що човен, який спричинив зіткнення, був «іноземним».

Згідно з заявою берегової охорони, зіткнення на морі сталося близько 4:20 ранку в понеділок, повідомив член екіпажу філіппінського судна FFB Dearyn, яке постраждало.

Одинадцять членів екіпажу пережили аварію та використали власні службові човни, щоб дістатися до землі у вівторок вранці, доставляючи загиблих, включаючи капітана човна, до провінції Пангасінан на півночі Лусона, найбільшого острова країни, додається в заяві.

Нагадаємо

Берегова охорона Філіппін заявила, що зняла плавучий бар’єр біля спірного рифу, який нібито був встановлений, щоб запобігти доступу філіппінців до традиційного місця для риболовлі.