Закарпатський ОТЦК заявив, що обшуків у Хустському ТЦК та воєнкома Зубатова нібито не було

Закарпатський ОТЦК заявив, що обшуків у Хустському ТЦК та воєнкома Зубатова нібито не було

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 16:20  •  10172 перегляди

Read in English

Закарпатський ОТЦК заявляє, що інформація про обшуки в Хустському РТЦК та у його начальника є неправдивою. Заходи стосуються лише діяльності Військово-лікарської комісії та не пов'язані з ТЦК.

Закарпатський ОТЦК та СП заявляє, що інформація про проведені обшуки в Хустському РТЦК та СП та у начальника Хустського РТЦК та СП Василя Зубатова є нібито неправдивою та безпідставною, передає УНН.

Закарпатський обласний ТЦК та СП офіційно заявляє, що інформація про нібито проведені обшуки в Хустському РТЦК та СП та у начальника Хустського РТЦК та СП Василя Зубатова є абсолютно неправдивою та безпідставною. Такі твердження не мають під собою жодних доказів і є відвертим наклепом

 - стверджує Закарпатський ОТЦК.

В Закарпатському ОТЦК та СП стверджують, що заходи, про які йде мова, стосуються виключно діяльності Військово-лікарської комісії (ВЛК) і є частиною перевірки певних порушень у сфері медичних оглядів.

Варто нагадати, що ВЛК не є частиною ТЦК та СП і складається із цивільних лікарів. Підрозділи, підпорядковані Закарпатському обласному ТЦК, не мають жодного відношення до цих слідчих дій. Закликаємо медіа дотримуватися принципів професійної журналістики та уникати поширення неперевіреної інформації

- написали в Закарпатському ОТЦК та СП.

Контекст

Надійні джерела УНН повідомляли, що СБУ сьогодні проводила обшуки у Хустському ТЦК та у воєнкома Василя Зубатова.

Додамо

 В четвер, 15 серпня в соцмережах повідомлялося, що начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК затримали на схемі з ухилення від мобілізації.

Бориспільський РТЦК та СП заявив, що ворог активно використовує соціальні мережі для поширення фейків та маніпуляцій, спрямованих на дискредитацію військовослужбовців ТЦК та СП.

Проте 16 серпня СБУ та ОГП офіційно повідомили про те, що начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК, а також їхнього спільника викрито та затримано на схемі з ухилення від мобілізації – під час обшуків у них вилучили понад 1 млн доларів.