СБУ проводить обшуки у Хустському ТЦК та воєнкома Зубатова – джерело

СБУ проводить обшуки у Хустському ТЦК та воєнкома Зубатова – джерело

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 12:48  •  22945 перегляди

Read in English

СБУ проводить обшуки у Хустському ТЦК та у воєнкома Василя Зубатова. Йдеться про отримання хабарів за "липову" інвалідність вартістю близько 6 тис. доларів.

СБУ проводить обшуки у Хустському ТЦК та воєнкома Василя Зубатова. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

Це той самий корупціонер і любитель "руського міра", який раніше засвітився у футболці срср. Зараз відбуваються майже 30 обшуків у працівників районної лікарні, медико-соціальної експертної комісії та працівників ТЦК

 - повідомив співрозмовник.

Також джерело повідомило, що йдеться про отримання хабарів за "липову" інвалідність. Вартість "послуг" становила близько 6 тиc. доларів.

Доповнення

Начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК, а також їхнього спільника викрито та затримано на схемі з ухилення від мобілізації – під час обшуків у них вилучили понад 1 млн доларів.

Як стало відомо УНН з власних джерел, ідеться про начальника ТЦК Бучанського району Леоніда Викочка та начальника Бориспільського ТЦК Сергія Русіна.

У приміщеннях ТЦК, а також за місцем проживання керівників ТЦК, їхнього спільника, "ухилянтів" та в автомобілях фігурантів проведено 33 обшуки. У ході проведення обшуків у двох керівників районних ТЦК вилучили майже пів мільйона доларів США, ще понад 600 тис. доларів США у їхнього спільника, а також військово-облікові та медичні документи військовозобов’язаних.

Шевченківський районний суд Києва відправив під варту без можливості внесення застави начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК та їхнього спільника, яких підозрюють у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, а також наданні хабаря