З аграрної у кулінарну компанію: компанія МХП виділила 80 га землі "під овочі" на цей рік
Київ • УНН
МХП, найбільша українська агропромислова компанія, розширює свою діяльність у галузі овочівництва, виділивши цього року 80 га під картоплю, буряк, моркву та цибулю, а наступного року планує збільшити площу до 250 га в рамках своєї трансформації в кулінарну компанію.
Компанія МХП розвиває новий напрям — овочівництво. Про це розповів заступник головного виконавчого директора з агробізнесу МХП Сергій Доброгорський, передає УНН.
Цей крок — продовження нашої трансформації в кулінарну компанію. Цього року виділили під цей проєкт 80 гектарів. Ми вирощуємо овочі вже другий рік. Торік це була картопля та буряк, цього року додали моркву і цибулю. Плануємо розвивати цей напрям і наступного року маємо збільшити площу ділянки під овочі до 250 га. Для овочівництва це чимало