YouTube-канал Кріштіану Роналду за два дні набрав понад 20 млн підписників

YouTube-канал Кріштіану Роналду за два дні набрав понад 20 млн підписників

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 14:05  •  10088 перегляди

Read in English

YouTube-канал Кріштіану Роналду за два дні набрав понад 20 млн підписників та 40 млн переглядів. Футболіст отримав золоту кнопку YouTube і може скоро отримати діамантову за 10 млн підписників.

YouTube-канал футболіста аравійського Аль-Наср Кріштіану Роналду за два дні набрав понад 20 млн підписників та понад 40 млн переглядів відео. Футболіст вже отримав золоту кнопку YouTube та невдовзі може отримати діамантову кнопку, яка дається за 10 млн підписників, передає УНН.

Деталі

На каналі Кріштіану Роналду під назвою "UR·Cristiano", який був створений лише вчора, вже 20,1 млн підписників. Першим він опублікував відео з музею мадам Тюссо, де позує зі своєю восковою копією, яке вже переглянуло 14 млн глядачів. За 90 хвилин канал футболіста набрав мільйон підписок.

"Я дуже радий втілити в життя цей проект. Це було в моїй голові протягом тривалого часу, але нарешті у нас є можливість втілити це в життя. Мені завжди подобалося мати такі міцні стосунки з шанувальниками в соціальних мережах, і мій канал YouTube дасть мені ще більшу платформу для цього, і вони дізнаються більше про мене, мою сім’ю та мої погляди на багато різних тем. Я також з нетерпінням чекаю поділитися розмовами з гостями, які, без сумніву, здивують людей", - сказав Роналду в одному із відео.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Роналду також показав золоту кнопку YouTube, яку дають на 1 млн підписників.

Вже скоро Роналду може отримати діамантову кнопку, яка дається за 10 млн підписників.

Зазначимо, що одвічний конкурент Роналду, Ліонель Мессі має на YouTube лише 2,4 млн підписників, хоча його канал було створено у далекому 2006 році.

Наразі найбільше підписників на YouTube має американський блогер MrBeast (311 млн підписників), індійський музичний відеоканал T-Series (272 млн підписників) та канал Cocomelon - Nursery Rhymes (180 млн підписників).

Також в топ-5 каналів YouTube, який має найбільше підписників, входить канал українсько-американської ютуберки Kids Diana Show, що має 124 млн фоловерів.

Доповнення

39-річний Кріштіану Роналду, який наразі виступає за аравійський Аль-Наср, має в своєму активі безліч трофеїв, зокрема є 5-кратним володарем "Золотого м’яча", 5-кратним володарем Ліги чемпіонів, переможцем Чемпіонату Європи у 2016 тощо.

Нагадаємо

У 2022 році Роналду першим у світі набрав 400 млн підписників у соцмережі Instagram. Наступного року футболіст побив свій попередній рекорд. Кількість підписників на Instagram-акаунті футболіста сягнула 600 млн.