Ворог з різних напрямків намагається штурмувати позиції Сил оборони у Вовчанську - ОТУ "Харків"

Ворог з різних напрямків намагається штурмувати позиції Сил оборони у Вовчанську - ОТУ "Харків"

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 06:50  •  17593 перегляди

Read in English

На Харківському напрямку найбільша активність окупантів зберігається у Вовчанську. За минулу добу відбулося 6 бойових зіткнень, ворог втратив 82 особи та 81 одиницю техніки.

На Харківському напрямку обстановка залишається напруженою. Найбільша активність росіян зберігається у Вовчанську. Там окупанти  з різних напрямків намагаються штурмувати позиції Сил оборони. Про це повідомили в ОТУ "Харків" у зведенні за 9:30 22 серпня, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, в районі населеного пункту Глибоке противник провів внутрішню заміну особового складу бойових змін та здійснив евакуацію втрат. Відмічено заведення на позиції особового складу 155-ї окремої бригади морської піхоти ТОФ.

В районі Бугруватки ворог провів внутрішню ротацію особового складу на передових позиціях.

Втім, найбільша активність російських окупантів зберігається у Вовчанську, де ворог з різних напрямків намагається штурмувати позиції Сил оборони.

Протягом минулої доби відбулося 6 бойових зіткнень. Також ворог завдав 1 ракетний удар (ймовірно, Х-35). Крім того, окупанти завдали 33 удари дронами-камікадзе та 395 разів обстріляли позиції Сил оборони України.

Від початку цієї доби триває 4 бойових зіткнення у районі Вовчанська та Глибокого.

Як зазначається, Сили оборони продовжують відбивати атаки російських окупаційних військ. Нижать живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 82 особи. Також на цьому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 81 одиницю озброєння та військової техніки, зокрема: 7 артилерійських систем, 20 автомобілів, 6 одиниць спеціальної техніки, 48 БпЛА.

Генштаб: за добу 134 бої на фронті, понад третина - на Покровському напрямку, операція на Курському напрямку триває22 серпня 2024, 05:44 • 14463 перегляди