Внаслідок російських обстрілів у Нікополі поранені 4 людини, серед них 10-річний хлопчик

Внаслідок російських обстрілів у Нікополі поранені 4 людини, серед них 10-річний хлопчик

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 21:14  •  29822 перегляди

Read in English

Чотири людини, в тому числі 10-річний хлопчик і три жінки у віці 41, 64 і 81 року, були поранені в результаті російського обстрілу міста Нікополь Дніпропетровської області.

Російські окупанти продовжують завдавати ударів по Нікопольському району Дніпропетровської області, за вечір у Нікополі внаслідок обстрілу вже четверо постраждалих, зокрема 10-річний хлопчик, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак, передає УНН. 

Деталі

"Усе, що потрібно знати про росіян і мету цих нелюдів у нашій країні. Вони б'ють по мирних містах і селах. За вечір у Нікополі вже четверо постраждалих, серед яких 10-річний хлопчик. З пораненнями троє жінок - 41, 64 і 81 років. Вони з осколковими пораненнями та опіками", - написав він у Телеграм-каналі.

"У місті пошкоджено багатоквартирний і приватні будинки. На одному з дворів сталася пожежа. Пошкоджено також господарські будівлі та теплиці", - додав Лисак.

Раніше повідомлялося, що 7 липня російські окупанти близько десяти разів обстріляли Нікопольський район з артилерії та безпілотників.

За день Нікопольщина пережила 5 артобстрілів і 3 атаки дронами-камікадзе6 липня 2024, 20:44 • 28707 переглядiв