Виробник Medoff розкрив секрет особливої м'якості напою

Виробник Medoff розкрив секрет особливої м'якості напою

Київ  •  УНН

 • 11492 перегляди

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Горілку Medoff фільтрують за допомогою технології "медовий дощ", яка дозволяє природним чином позбавляти напій від небажаних компонентів. Про повідомляється на сайті компанії-виробника напою Beverage Trading Company, передає УНН.

“Смак напою дозріває під впливом мікрочастинок меду, який вважається кращим природним фільтром”, — розповіли у компанії.

Секрет особливої ​​м’якості горілки Medoff бере свій початок з 1902 року, додали у Beverage Trading Company.

“Ще в 1902 році в Англії вперше був поставлений успішний експеримент з очищення спирту медом. А в наші дні таємниця особливого смаку була реалізована в рецептурі класичної горілки Medoff”, - розповіли в компанії.

Як писав УНН, новинка Medoff Cities Edition отримала золото на міжнародному конкурсі.