В Україні запрацював Єдиний вебпортал вакансій у державних медзакладах

В Україні запрацював Єдиний вебпортал вакансій у державних медзакладах

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 13:09  •  10470 перегляди

Read in English

МОЗ запустило Єдиний вебпортал вакантних посад у державних закладах охорони здоров'я. Портал дозволяє розміщувати оголошення про вакансії, шукати роботу та подаватися на позиції в медзакладах.

В Україні запрацював Єдиний вебпортал вакантних посад у державних закладах охорони здоров’я. Про це заявили у Міністерстві охорони здоров'я, передає УНН.

Деталі 

У відомстві пояснили, що законодавство вимагає використовувати його для проведення добору на вакансії у державних та комунальних медзакладах, зокрема, при проведенні конкурсу на посаду керівника.

Водночас вимога не поширюється на заклади охорони здоров’я приватної форми власності, заклади охорони здоров’я МВС, Міноборони, військових формувань, а також правоохоронних органів спеціального призначення. 

"Чоловічі" професії набирають актуальності серед жінок: які напрямки найпопулярніші31 липня 2024, 12:21 • 113359 переглядiв

Завдяки порталу можна розміщувати оголошення про вакансії у медзакладах, шукати роботу, подаватися на оприлюднені позиції, розміщувати оголошення про результати проведених конкурсів тощо.

Єдиний вебпортал доступний за посиланням: medvacancy.moz.gov.ua.

Розміщувати інформацію на порталі можуть керівники та уповноважені особи закладів охорони здоров’я, члени конкурсної комісії, до складу яких входять представники органів управління. Ці особи мають пройти процедуру електронної ідентифікації та автентифікації та створити особистий кабінет. Зареєструватися на сайті також можуть і кандидати на посади

- відзначили МОЗ. 

Інформацію про вакантну посаду до Єдиного вебпорталу заклади охорони здоров’я мають подавати протягом 10 робочих днів із дня її утворення або вивільнення.

У МОЗ підкреслюють, що користування вебпорталом – безоплатне. Всі інформаційні матеріали та інструкції для різних категорій користувачів Єдиного вебпорталу розіслано керівникам органів та закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо

На Єдиному порталі вакансій налічується 249 тис. пропозицій роботи. Найбільший попит на працівників сфери послуг, кваліфікованих робітників, професіоналів та фахівців.