В Італії на затонулій яхті знайшли тіла британського міліардера Майка Лінча та його доньки - ЗМІ

В Італії на затонулій яхті знайшли тіла британського міліардера Майка Лінча та його доньки - ЗМІ

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 17:03  •  12412 перегляди

Read in English

На місці аварії яхти "Байєсіанець" біля Сицилії виявлено ще два тіла. Вважається, що це британський підприємець Майк Лінч та його 18-річна донька Ханна.

В Сицилії, на місті аварії яхти знайшли ще два тіла. Вважається, що це підприємець Майк Лінч та його 18-річна донька Ханна. Про це виданню The Telegraph. заявив Генеральний директор цивільного захисту Сицилії в Італії Сальво Кочіна, передає УНН.

Деталі

Тіла зараз намагаються дістати водолази. Їх знайшли всередині однієї з кабін судна між двома матрацами.

Від себе та від імені своїх колег я хотів би висловити глибоке співчуття родинам загиблих у цей важкий час

- додав Кочіна.

Видання додає, що 21 серпня вдень водолазні команди транспортували зелений мішок із тілом у порт Портічелло, де чекали десятки працівників екстрених служб.

Корабельна аварія на Сицилії: пошуки 6 зниклих відновлено після подолання завалів20 серпня 2024, 10:14 • 11616 переглядiв

Доповнення

Це друга і третя жертви корабельної аварії. Напередодні у ЗМІ заявили, що водолази знайшли тіло кухаря яхти Рекальдо Томаса.

Довідково

Майк Лінч був радником двох британських прем'єр-міністрів і співзасновником компанії Autonomy у 1996 році. Він зіграв ключову роль у створенні програмного забезпечення, що дозволяє отримувати корисну інформацію з неструктурованих джерел, таких як телефонні дзвінки, електронні листи та відео.

У 2006 році він отримав Орден Британської імперії за заслуги в підприємництві, а у 2011 році був призначений членом науково-технічної ради при прем'єр-міністрі Девіді Кемероні. У 2008 році його прийняли до лав Королівської інженерної академії, а у 2014 році — до Королівського товариства.

Нагадаємо

Яхта "Байєсіанець", 56-метрова яхта під британським прапором, затонула в ніч із неділі на понеділок біля узбережжя Портічелло, прибережного міста приблизно за 15 кілометрів на схід від Палермо. На борту яхти перебували дванадцять пасажирів і десять членів екіпажу - переважно британці.